Büyük Lütuf

-Yolculuğa büyük bir lütufla başlar insan birde kullanmaya adım atsa.

Hepimiz doğduk yaşıyoruz ve öleceğiz, bu hayatta yaşadığımız anı en doğru ve en yeterli şekilde yaşamak bizim elimizdedir daha doğrusu beynimizde. İnsan beyni o kadar güçlüdür ki yapılmaz denilenlerin yapılmasını sağlamıştır. Dediğim büyük lütuf düşünmektir, düşünce gücü insanın hayatının en güzel şekilde yaşamasını sağlar. İnsanın söyledikleri ve düşünceleri mühimdir bu konuyla ilgili bir söz paylaşmak istiyorum.



Bu söze her daim bayılmışımdır sözlerin ve düşüncelerin öneminden o kadar güzel bir şekilde bahsetmiş ki denecek bir şey bulamıyorum. 
Şöyle bir söz duymuştum "doğduğunda sen ağlarken herkes gülüyordu, öyle bir hayat yaşa  ki; sen ölürken herkes ağlasın, sen gülümse" bu hayat sizin bu yüzden geçmişe takılmadan şimdinin tadını çıkararak yolunuzu çizin.
Sizin kötülüğünüzü düşünenlerin dediklerini asla umursamayın çünkü onlar sizi durdurmak ister siz ise her şeyin farkında olarak, yolunuzda kendinize inanır bir halde ilerleyin. 
Düşünmek önemlidir bazen hiç düşünmesek te. Bu hayattaki en büyük sermayemiz düşüncemizdir onu asla bırakamayız her daim yanımızda bizim kılavuzumuz gibi bulunmalıdır.
Bugünkü konuyu bitirirken önerim asla kendi hayatınızın iplerini elinizden bırakmayın buda düşünerek gerçekleşir. Kendinize iyi bakın bir diğer konuda görüşmek üzere. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sana İstediğini Vermiyorsa Sen Ona Ulaşacaksın

Saimdang

Mutluluk Kaynağı Nedir?