Yol yoksa

Bazen bir yol ararız, bu yol olsun, şu noktaya ulaşayım. Bir yardım eli bekleriz hayallerimize ulaşmak için.
Dünyamıza geri dönelim, bir el aramayı bırakıp  kendimize gelmek için bir sarsılalım.
Öncelikle kendime dediğim bu, hayalperest bir insan olarak aşırı hayaller yükledim, bir umut diyerek bekledim umut ettiklerimi ama anladım ki ben ipleri elime alıp bir yol aramazsam buna ulaşamam.
Zorlu bir dönemdeyiz bir yere gelmek için bir sürü engeller var karşımızda, bunu aşmak, umarım aşılır...
Değişik bir dönemdeyiz her şey karşılıklı olmuş karşılıklı oy diyerek internette paylaştıklarımızın tanıtılmasını sağlıyoruz. Takipçi sayısı artsın diye değişik htag'ler yapıyoruz.
Yapıyoruz çünkü kural bu, oyunu kuralına göre oynuyoruz.
Hiç de gerek yok artık, madem o yollar denendi şimdi o yolları denemeden kendi kişiliğimizle ışığımızla başka bir yol oluşturacağız, denilen söz o kadar doğru ki madem bir iz bırakmak istiyoruz o halde denenmemişi denemek, yapılmamışı yapmak gerekir.
Zaten aynı olanı yaparsak ne farkımız kalır ki, bizler hepimiz farklıyız, kişiliklerimiz, önceliklerimiz, ideallerimiz her şeyimiz...
Adım attığımız yolda nice engeller var, yapamazsın diyenler var ama biz ne olursa olsun varız ve başaracağız ne olursa olsun.
Şimdi haykır neyi istiyorsan haykır öncelikle ben başlıyayım "İYİ BİR EĞİTİMCİ OLACAK VE ÖĞRENCİLERİN YETENEKLERİNİ KEŞFEDİP YOL HARİTASI OLUŞTURACAĞIM", sıra sende hadi haykır.

Yorumlar

  1. Ben de önce kızımı keşfedeceğim...

    YanıtlaSil
  2. Başımıza gelen durumu çok güzel açıklamışsınız zaten depresyonun nedeni yaptırılan stres, yok sınav yok iş bulma bir sürü şey...
    Umarım ileride bu sistem değişir, ya da biraz empati bilinci oluşur.
    Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel Gür yazi olmus 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sana İstediğini Vermiyorsa Sen Ona Ulaşacaksın

Saimdang

Mutluluk Kaynağı Nedir?