Kaçmak mı Asla !!!

Sorunsuz kul yoktur herkesin farklı farklı sorunları var zaten olmaması tuhaf olurdu. Ülkelerde bu kadar sorun varken kişilerin sorunlarının olmaması ne değişik olurdu.
Hayat zor ama onu bizler zorlaştırıyoruz yaptıklarımızla, söylediklerimizle...
Geçenlerde bir şey duydum "gitmekten başka çarem yok moralim bozuluyor artık" bu bir kaçmaktır kaçmak asla sorunu çözmez bilakis daha çok soruna neden olur.
Hayatımda bir çok sorun yaşadım ama asla kaçmayı düşünmedim moralimi yerine getirmeye çalıştım oyundan asla çıkmayı düşünmedim.
Son zamanlarda aşırı moral bitikliğinden dolayı bir uzmana gittim ve bana bir ilaç verdi sadece ilk gün kullandım ve bıraktım aklım yeniden başıma geldi "bunu kendime neden yapıyorum kendinin çaresine yalnızca sen bakacaksın ilaç sadece bir avuntu titre ve kendine gel!" diyerek duruldum kendime gelmeye çalıştım.
Ben mücadeleyi severim varsın beynimde dönsün sorunlar kaçmam sorunlarımdan varsın planlar kurayım plansız yaşam zaten olmaz.
Yaşamımızın mücadelesini yalnız biz biliriz çözüm daima bizdedir anahtar beynimizde...
Bu anahtarla tüm kapıları açacağız sadece yılmadan devam edelim edeceğiz de çünkü yaradılışın amacı bu yılmadan devam...


Bu çok doğru, bir sorunu ne kadar unutmaya çalışırsak o kadar ondan kurtulamıyoruz bizim hayatımızda bir o kadar daha etkisini artırıp varlığını koruyor en büyük çözümü önce onu kabullenmek, sonra anlamak ve nihayetinde onu hayatımızdan uğurlamak...





Yılmayalım, pes etmeyelim. Hayat tüm gücüyle bizi durdurmaya çalışsa da biz durmayalım hayata inat başarıya bak.




Yorumlar

  1. Gittiğin yere sorunlarını da götürüyorsan mekanın önemi yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle kişi kendisi kurtulması gerekiyor sorunlarından.

      Sil
  2. Yazınıza katılıyorum ama bazen sorun bizde değil bulunduğumuz ortamda ya da kişilerde oluyor. Ve sorunun kaynağını hayatımızdan çıkarınca sorun çözülmüş oluyor. Bunun tam tersi de olabiliyor tabii .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediginiz çok doğru bazen başkaları da olabiliyor.

      Sil
  3. Çok doğru muhakkak bir başka kapı vardır. Daima başka bir yol vardır.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir konuya değinmişsiniz. Sorunlara teslim olmak kadar, kaçmak, ya da görmezden gelmek te sorun. Bahsettiğiniz gibi, sorunsuz bir kul olamayacağımızın bilincinde olup, bununla mücadele edip çözümler üretmek gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Bu güzel katkınız için teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Merhaba Atakan;

    Siteni çok beğendik ve selam vermek istedik!

    Görkem CAN

    https://gorkemcan.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sana İstediğini Vermiyorsa Sen Ona Ulaşacaksın

Saimdang