YKS' de Tüm Öğrencilere Başarılar Dilerim


Koca bir süreci geçirdiniz şimdi meyvelerini toplama vakti...
Bir kaç yıllık hazırlık sonucu girilecek olan sınav, hepiniz elinizden geleni yaptınız yarın ve pazar günkü sınavlarınızın çok iyi geçeceğini biliyorum ve hepinize başarılar diliyorum.

Çevrenizde size yapılan sözleri pek umursamayın, sadece yaptığınız çalışmalara güvenin ve kendinizden emin bir halde sınava gidin.


Benimde atlattığım bir süreç ve yapım dolayısıyla aşırı heyecan yapmıştım ve sonrasında da pişman olmuştum anladım ki bilgimize güveniyorsak başka hiçbir şeyi umursamadan orada hünerlerimizi gösterme vakti.

Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum hayatınızda yeteneğinizi ve ilgi odağınızı belirleyin başkaları istiyor diye bir mesleğe adım atmayın bu hayat sizin hayatınız aslında bu sınav hayatınızda atacağınız ilk önemli adım. Parayı ve mesleğin revaçta olmasını önemsemeyin yeteneğinizi önemseyin bırakın herkes size karşı çıksın ama siz hayallerinizi bırakmayın çünkü bu hayat sizin.

İşinizi severek yaparsanız açıkta kalmaz ve farkınızı oluşturursunuz.
Benim her zaman hayalim öğretmen olmaktı fark etmeden hayalimdeki mesleğe adım atmışım ve aday mesleğimi çok seviyorum umarım muvaffak olabilirim.

Hepinize başarılar diliyorum, kendinizden ve hayallerinizden emin olun yeteneklerini sevin ve artırmak için ona uygun bir meslek seçin, para ve itibardan daha önemlisi işinizi severek icra etmenizdir.

BAŞARILAR :)

Yorumlar

  1. Tüm öğrencilere başarılar, kolay değil uzun bir emek süreci sonrası bir sınava girmek.

    YanıtlaSil
  2. İki sen önce girdim ya bende sınavlara. Gerçekten yorucu bir maraton ve stresli de. Allah kolaylık versin. Yardımcıları oksun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin gerçekten zorlu bir maraton Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun.

      Sil
  3. Hayatta her zaman bir B seçeneği vardır.O yüzden hayati mesele yapmayın sınavı derim :) Benim yeğen de girdi sınava.Dilerim tüm gençlerimiz gönüllerine göre puanlar alır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle daima bir B seçeneği var :) Tüm öğrencilere ve sizin yeğeninize de başarılar dilerim :)

      Sil
  4. YGS – LYS Puan Hesaplama
    Sınav sistemi değiştiği için YGS ve LYS puan hesaplamalarını ve denemelerini artık göz ardı etmenizde fayda var. Gerek sınav zamanları, gerek sınav süreleri ve gerekse sınavdaki soru sayıları bakımından birçok farklılık söz konusu. Şu an hali hazırda bulunan YGS – LYS puanınızı hesaplayan site veya uygulamaların dışında güncel YKS puan hesaplama servislerini kullanmanız sizin faydanıza olacaktır. YKS Puan Hesaplama

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sana İstediğini Vermiyorsa Sen Ona Ulaşacaksın

Saimdang

Mutluluk Kaynağı Nedir?