Motive ve Süreklilik

Kilo vermek motive ve süreklilik ile sonuçlanır. 2 Ağustos 2016 dan beri ayda iki kere tatlı yiyorum, süreklilik olmasa ayda iki kereden fazla yesem eski halime dönmem kuşkusuz bir durumdur buyüzden süreklilik önemlidir.

Motive konusu kilo verdikçe yeni bir ben olursunuz ve o yeni ben sizin gözünüze daha bir hoş gözükmeye başlar işte buyüzden sürekli motive olur hayalinize ulaşmak için yanıp tutuşursunuz.
Kendinize hedef belirleyin ve o hedeflere ulaştıkça mutluluğunuz artacaktır. Sürekli gelişim ilerleyin tereddüt etmeden geleceğiniz için çalışın. Bugün olmasa bile yarın muhakkak istediğiniz ve hak ettiğiniz yere ulaşacaksınız.
Sürekli dediğim gibi yine diyeceğim büyük lütuf düşünmektir, düşünce gücüdür, insanın farkını ortaya çıkarıp farkini oluşturmasını sağlayan bir lütuftur işte buyuzden bu lütfu en iyi şekilde kullanmak gerekir. Bir idealiniz olsun, bir hayaliniz, hedefiniz, sizi siz yapan kurallar; o kurallar sizin pusulanız olmalı.
Ne derlerse desinler siz doğru bildiğinizi okuyun.
Konuyu bitirirken kilo ile bir şeye daha değinmek istiyorum, her gün yeşilçay, kahve tüketin; 8'den sonra bence yulaf dışında bir şey yemeyin, haftanın beş günü spor yapın.
Motive ve Süreklilik başarının sırrıdır, hayatınız boyunca nice başarılara imza atmaniz ve atmak dileğiyle.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sana İstediğini Vermiyorsa Sen Ona Ulaşacaksın

Saimdang

Mutluluk Kaynağı Nedir?